وي با اشاره به منابع غني ادبي در ايران از جمله شاهنامه فردوسي ادامه داد: شاهنامه فردوسي به عنوان يک منبع ارزشمند و غني ادبي ميتواند نماد توسعه گردشگري فرهنگي باشد.
جهانيان اضافه کرد: همچنين وجود چهرههاي برتر ادبي مانند حافظ، سعدي، فردوسي، خيام و... ميتواند به توسعه گردشگري کمک کند.
معاون گردشگري کشور همچنين از دستنوشتهها و متون ادبي ماندگار و ارزشمند به عنوان يکي ديگر از دلايل توسعه و رونق گردشگري ادبي نام برد و ادامه داد: به عنوان مثال در جنگ جهاني دوم رباعيات حکيم عمر خيام تسکيندهنده روحيه خسته برخي از سربازان بود.
معاون گردشگري کشور در ادامه با اشاره به اهميت توسعه گردشگري ادبي و گردشگري فرهنگي اضافه کرد: بزرگداشت ادبا و بزرگان، برگزاري شب شعر، استفاده از ادبيات و اشعار حماسي و نقالي، برگزاري جشنواره و مسابقات ادبي و برگزاري تورهاي گردشگري ادبي از مهمترين راهکارهاي توسعه گردشگري ادبي در داخل کشور و همچنين جذب گردشگران خارجي است.
جهانيان خاطرنشان کرد: معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اين آمادگي را دارد که نسبت به صدور مجوز بند ب براي دانشجويان، اساتيد و علاقهمندان به گردشگري ادبي به منظور تشکيل و راهاندازي دفاتر و آژانسهاي خدمات گردشگري و راهاندازي تورهاي گردشگري ادبي اقدام کند.
وي در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به توسعه گردشگري در کشورهاي مختلف افزود: شمار گردشگران در دنيا از مرز يک ميليارد نفر عبور کرده است که اين موضوع نشاندهنده اهميت گردشگري و همچنين نشاندهنده رونق و پيشرفت آن است.
وي خاطرنشان کرد: در کشور ما نيز گردشگري فرهنگي بعد از گردشگري زيارت بيشترين تعداد گردشگران را به خود اختصاص داده و رتبه دوم قرار دارد.
وي افزود: گردشگران ادبي و فرهنگي با سفر به نقاط مختلف کشور با فرهنگ، آداب، سنن و تاريخ و تمدن مناطق مختلف کشور آشنا ميشوند.
به گزارش ميراث آريا، همچنين در اين همايش از تعدادي از فعالان حوزه گردشگري ادبي با حضور منوچهر جهانيان تجليل شد.
/108
انتهای پیام/